Старите 8мм кино-ленти, спомените ви на BETAMAX или VHS прехвърлете на DVD

 

JoKER STUDIO

 

Старите 8 mm ленти и вашите спомени на

BETAMAX или VHS запазете на DVD

Audio и Video на DVD
www.jokerstudio.eu

Прехвърляне от старите бакелитови/шеллак/ плочи на 78 оборота /rpm/ върху CD или в MP3

Копираме всяка

78-оборотна/rpm/ плоча

на CD / MP3

Прехвърляме от 78 rpm плоча на CD или MP3 и правим любимата ви музика достъпна за прослушване на съвременните цифрови апарати. 

Опаковка:

Обикновен комплект включва:
Копие на CD, книжен плик за CD и списък с мелодиите

Специалният комплект включва:

Копие на CD, прозрачна пластмасова кутийка с етикет-копие на обложката от 78rpm плоча, списък с мелодиите. По желание - печат в/ху лицето на CD.

 

Луксозният комплект включва:
Копие на CD в пластмасова кутийка /тип книга/ цветна обложка -копие на обложката от 78rpm плоча, списък с мелодиите. По желание - печат в/ху лицето на CD.

78 rpm Gramaphone Record

Как да поръчам? - Вашите 78rpm плочи на CD

Изпратете email с вашата поръчка/запитване/ и последвайте връзката за цените на 78rpm към cd прехвърляне. Щом получим поръчката ще ви върнем email за доуточнения, ако се налага. 

Ако имате въпроси и неясноти се обадете на : joker@box.net1.bg

Обобщено:

Свързвате се нас, като предпочитаме  e-mail за връзка

Обаждате се на някой от нашите телефони:
02/ 963 0489 0888/ 435 182
  0897/ 058 626

Попълвате заявка/поръчка за исканата от вас услуга, като не забравяте да дадете и своят адрес за връзка

Изпращате по куриер на адрес

София 1042,

бул Васил Левски 58А

 или Лично носите в офиса!

виж картата

Как се преобразува звукът от вашата 78 оборотна -плоча на CD?

Всяка плоча се просвирва/прослушва/ на висококачествени професионално калибрирани и настроени грамофони. Звукът от грамофона се улавя и прекарва през усилвател и графични еквилайзери и се 'вкарва' директно чрез звукова карта в компютър. Щом вече звукът е в компютъра се обработва като се пречиства от пукот, пращене, щтраквания и други шумове, докато не задоволи нашите изисквания за качество на звук. Чак тогава се записва на CD или MP3, каквито предпочитания сте посочили в заявката си. Накрая се разделя всяка мелодия и се наименова акуратно за всяка една отделно.

Въпроси, Коментари?

Ако имате въпроси, предложение или коментари с поздравления, молим свържете се с нас, ние ще се съобразим с вашите забележки и препоръки и ще отговорим на въпросите ви.

Audio преобразуване и обработка

Освен прехвърляне от 78 rpm-плочи на CD и MP3 ние извършваме и ред други такива услуги, като прехвърляне от ролков магнитофон на CD / MP3 и прехвърляне от плочи на 78 оборота/rpm/ на CD / MP3. За да видите пълният списък от услуги прегледайте списъка в ляво на нашия сайт.

Video преобразуване и обработка

Осъществяваме и video прехвърляне и обработка като: VHS на DVD, Hi8 на DVD, miniDV на DVD, 8mm на DVD, Digita8 на DVD и работим за разширяване на обхвата и видове системи - Ако имате въпроси, молим обадете се.

История на грамофоните плочи

Плочите на 78 оборота/rpm/ са част от семейството на vinyl-овите плочи и са с различни наименования, като: грамофонни плочи, фонографски плочи и или само плочи. Плочите са инструмент за възпроизвеждане на звук записан върху тях като е издълбана звукова пътечка, по която 'бяга' грамофонната игла с която става 'четенето' на звука. Със звуков усилвател - резонаторна  кутия, през типичната фуния за изход на звука, се прослушва звука. По късно се появяват и 'портативни' грамофони, а с появата на Vinyl-овите плочи се налага електрическия грамофон със собствен вграден усилвател.

Плочите са основният носител на звук за 20ти век и са най-разпространеното средство за възпроизвеждане на музика. Появата на цифровите CD носители в края на 1980 г. изненадаха звукозаписните компании и коренно промениха музикалната индустрия, но се оказаха най-трайните носители. Вадили сме звук дори от плочи на парчета.

 

Музикалната ни колекция?

Колекцията ни се обновява постоянно и има повече от 4500 заглавия с редки и неиздавани копия за музикални ценители и маниаци от Джаз, Кънтри, Поп, Класически и разнообразни Рок и R&B групи, живи концерти, руска 'блатна' музика и какво ли не!?

Вашите въпроси

Кое-как става!?

Как да се свържа с вас?

За колко време става?

На кой адрес сте?

На кой телефонен номер да се обадя?

Мога ли да поръчам на място?

Как мога да платя?

Audio въпроси

Какво оборудване ползвате за vinyl трансфер?

Използвате ли USB?

Video въпроси

Не знам какъв тип ленти имам, ще помогнете ли?

Искам да си обработвам сам своето video - как да го направя?