Старите 8мм кино-ленти, спомените ви на BETAMAX или VHS прехвърлете на DVD

 

JoKER STUDIO

 

Старите 8 mm ленти и вашите спомени на

BETAMAX или VHS запазете на DVD

Audio и Video на DVD
www.jokerstudio.eu

Сборнo/Съставно CD/MP3 - от ленти, плочи, касетки и др.

CD / MP3 Сборка

Можем да направим съставно/сборно CD от различни изстоници като Audio касети,  Ролкови ленти, Vinyl или  78 оборотни плочи, Vinyl Singles, 12" singles, Mini Disks и всякакви audio изсточници които намерите и имате.

Опаковка:

обикновен комплект включва:

Копие на CD, книжен плик за CD и списък с мелодиите.

 

Специалният комплект включва:

Копие на CD, прозрачна пластмасова кутийка с етикет по възможност 'изваден' от някой от източниците, списък с мелодиите с опис на отделните източници. По желание - печат в/ху лицето на CD.

 

Луксозният комплект включва:
Копие на CD в пластмасова кутийка /тип книга/ цветна обложка - по възможност 'извадена' от някой от източниците, списък с мелодиите с опис на отделните източници. По желание - печат в/ху лицето на CD

Vinyl Record

Как да поръчам? - Да се направи сборно CD

Изпратете email със  запитването си и последвайте връзката за цените за прехвърляне от различните източници /Аудио касетки, плочи, ролкови ленти и пр./  към CD. Щом получим заявката/поръчка ще ви върнем email с някои подробности ако се налага за доуточняване. 

Ако имате въпроси и неясноти се обадете на : joker@box.net1.bg

Обобщено:

Свързвате се с нас, като предпочитаме  e-mail за връзка

Обаждате се на някой от нашите телефони:
02/ 9630 489 0888/ 435 182
  0897/ 058 626

Попълвате заявка/поръчка за исканата от вас услуга, като не забравяте да дадете и своят адрес за връзка

Изпращате по куриер на адрес

София 1042,

бул Васил Левски 58А

или Лично носите в офиса!

ето и карта

Как съставяме сборното CD?

Преглеждаме предоставените ни източници. Всяка касета, плоча или лента се просвирва/прослушва/ на висококачествени Hi-Fi декове /DECs/, свързани с  качествени усилватели и графични еквилайзери. Намират се съответните записи, които предпочитате да се включат в MIXса/сборката/ и се обединяват. . Щом вече звукът е в компютъра, той се обработва като се пречиства от странични шумове, докато не задоволи нашите изисквания за качество на звук. Чак тогава се записва на CD или MP3, каквито предпочитания сте посочили в заявката си. Накрая се разделя всяка мелодия и се наименова акуратно за всяка една отделно.

Въпроси, предложения, коментари?

Ако имате въпроси неизяснени тук, предложение или коментари свържете се нас  а ние с радост ще ви отговорим на всяк ваше разумно питане, предложение или коментар.

Audio преобразуване и обработка

Освен прехвърляне от 78 rpm-плочи на CD и MP3 ние извършваме и ред други такива услуги, като прехвърляне от ролков магнитофон на CD / MP3 и прехвърляне от плочи на 78 оборота/rpm/ на CD / MP3. За да видите пълният списък от услуги прегледайте списъка в ляво на нашия сайт.

Video преобразуване и обработка

Осъществяваме и video прехвърляне и обработка като: VHS на DVD, Hi8 на DVD, miniDV на DVD, 8mm на DVD, Digita8 на DVD и работим за разширяване на обхвата и видове системи - Ако имате въпроси, молим обадете се.

Музикалната ни колекция?

Колекцията ни се обновява постоянно и има повече от 4500 заглавия с редки и неиздавани копия за музикални ценители и маниаци от Джаз, Кънтри, Поп, Класически и разнообразни Рок и R&B групи, живи концерти, руска 'блатна' музика и какво ли не!?

Вашите въпроси

Кое-как става!?

Как да се свържа с вас?

За колко време става?

На кой адрес сте?

На кой телефонен номер да се обадя?

Мога ли да поръчам на място?

Как мога да платя?

Audio въпроси

Какво оборудване ползвате за vinyl трансфер?

Използвате ли USB?

Video въпроси

Не знам какъв тип ленти имам, ще помогнете ли?

Искам да си обработвам сам своето video - как да го направя?