Старите 8мм кино-ленти, спомените ви на BETAMAX или VHS прехвърлете на DVD

 

JoKER STUDIO

 

Старите 8 mm ленти и вашите спомени на

BETAMAX или VHS запазете на DVD

Audio и Video на DVD
www.jokerstudio.eu

Прехвърляне Vinyl-лови плочи LP на CD или MP3

Копираме Vinyl-ови плочи на CD / MP3

Прехвърляме от vinyl на CD или MP3 и правим любимата ви музика достъпна за прослушване на съвременните цифрови апарати.

Опаковка:

Обикновен комплект включва:

Копие на CD, книжен плик за CD и списък с мелодиите.

 

   Специалният комплект включва:

Копие на CD, прозрачна пластмасова кутийка с етикет-копие на обложката от Vinyl-овата плоча, списък с мелодиите. По желание - печат в/ху лицето на CD.

 

Луксозният комплект включва:
Копие на CD в пластмасова кутийка /тип книга/ цветна обложка - копие на обложката от Vinyl-овата плоча, списък с мелодиите. По желание - печат в/ху лицето на CD.

Vinyl Record

Внимание! Запрашени/зацапани/, Занемарени, Надрани или  Начупени
Тези проблеми на viniyl-овите плочи са познати на колекционерите и ние можем да прехвърлим записаното на тях ако са в запазен и използваем вид и състояние - обадете се днес и ние ще ви упътим как да предпазите своите класически плочи.

Как да поръчам? - Вашите Vinyl плочи на CD

Изпратете email с вашата поръчка/запитване/ и ние ще ви пратим обратно стойността /цена/ за изпълнението й, а и последвайте връзката за цените на vinyl към cd прехвърляне.

Ако имате въпроси и неясноти се обадете на : joker@box.net1.bg

Обобщено:

Свързвате се с нас, като предпочитаме  e-mail за връзка

Обаждате се на някой от нашите телефони:
02/ 9630 489 0888/ 435 182
  0897/ 058 626

Направете поръчка за исканата от вас услуга, като не забравяте да дадете и своят адрес за връзка

Изпращате по куриер на адрес

София 1042,

бул Васил Левски 58А

или Лично носите в офиса!

Как се преобразува звукът от вашата vinyl-плоча на CD?

Всяка плоча се просвирва/прослушва/ на висококачествени грамофонни декове /DECs/ с професионално калибрирани 'дози'. Звукът от грамофона се прекарва през усилвател и графични еквилайзери и се 'вкарва' директно чрез звукова карта в компютър. Щом вече звукът е в компютъра се обработва като се пречиства от пукот, пращене, щтраквания и други шумове, докато не задоволи нашите изисквания за качество на звук. Чак тогава се записва на CD или MP3, каквито предпочитания сте посочили в заявката си. Накрая се разделя всяка мелодия и се наименова акуратно за всяка една отделно.

Въпроси, Коментари?

Ако имате въпроси, предложение или коментари с поздравления, молим свържете се с нас, ние ще се съобразим с вашите забележки и препоръки и ще отговорим на въпросите ви.

Audio преобразуване и обработка

Освен прехвърляне от vinyl-плочи на CD и MP3 ние извършваме и ред други такива услуги, като прехвърляне от ролков магнитофон на CD / MP3 и прехвърляне от плочи на 78 оборота/rpm/ на CD / MP3. За да видите пълният списък от услуги прегледайте списъка в ляво на нашия сайт.

История на Vinyl-овите плочи

Плочите на 78 оборота/rpm/ са част от семейството на vinyl-овите плочи и са с различни наименования, като: vinyl-ови плочи, грамофонни плочи, фонографски плочи и обикновенно просто плочи. Плочите са инструмент за възпроизвеждане на звук записан върху тях като е издълбана звукова пътечка, по която 'бяга' грамофонната игла с която става 'четенето' на звука. Със звуков усилвател се прослушва звука.

Плочите са основният носител на звук за 20ти век и са най-разпространеното средство за възпроизвеждане на музика. Появата на цифровите CD носители в края на 1980 г. изненадаха звукозаписните компании и коренно промениха музикалната индустрия. Но практиката показва, че това си остава като най-трайният носител. "Вадили" сме звук дори от счупени/на парчета/плочи.

Музикалната ни колекция?

Колекцията ни се обновява постоянно и има повече от 4500 заглавия с редки и неиздавани копия за музикални ценители и маниаци от Джаз, Кънтри, Поп, Класически и разнообразни Рок и R&B групи, живи концерти, руска 'блатна' музика и какво ли не!?

Вашите въпроси

Кое-как става!?

Как да се свържа с вас?

За колко време става?

На кой адрес сте?

На кой телефонен номер да се обадя?

Мога ли да поръчам на място?

Как мога да платя?

Audio въпроси

Какво оборудване ползвате за vinyl трансфер?

Използвате ли USB?

Video въпроси

Не знам какъв тип ленти имам, ще помогнете ли?

Искам да си обработвам сам своето video - как да го направя?